Vranovci se porazom oprostili od svojih navijača

VRANOVO, 25. novembar 2017 – U susretu sa požarevačkim Mladim radnikom Proleter iz Vranova je na svom terenu doživeo poraz. Požarevljani su slavili sa 2:1.

Bez šestorice standardnih startera, gosti su, posle bledog prvog poluvremena, u kome su obe ekipe uputile tek po jedan udarac prema golu protivnika, u nastavku susreta, ulaskom Vojislava Bojatovića, došli do pobede. On je najpre u 52. minutu iz slobodnog udarca, uz pomoć živog zida, uspeo da savlada Živkovića. Ipak, odmah u sledećem napadu Vranovci su stigli do izjednačenja; Komazec je tukao, Savić kratko odbio loptu na koju je natrčao Janković i smestio je u mrežu. U 59. minutu nova radost za goste; na jedan centaršut Stojanovića je najbolje reagovao i pogodio suprotan ugao gola domaćina. Bojatović je mogao još jednom da se upiše u strelce nekoliko minuta kasnije, kada je umesto mreže pogodio prečku.

Susret je u 78. minutu bio prekinut, taj prekid je trajao dobrih desetak minuta, a razlog su bile patarde koje su padale pored pomoćnog sudije. Ni to nije pomoglo Vranovcima da izbegnu poraz.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!