Jasna Avramović više nije poverenik SNS-a

SMEDEREVO, 25. maj 2017 – Gradonačelnica Smedereva, Jasna Avramović podnela je ostavku na funkciju u stranci koju je obavljala od 2013. godine. Ona više nije poverenik SNS-a za Smederevo.

Tako je tek sredinom ove nedelje stigla potvrda onoga o čemu se u Smederevu govorkalo proteklih nedelja, pa i meseci. Zvanično objašnjenje, objavljeno u lokalnim novinama, glasi da je „razlog za ostavku poštovanje opredeljenja stranke da izvršnu vlast i političke funkcije treba odvojiti tako što ih neće istovremeno vršiti isti pojedinci“.

Gradonačelnica i bivši poverenik je ovog četvrtka, po odgovoru iz njenog kabineta, bila u Beogradu i nije se zvanično oglašavala, kako bi objava u lokalnim novinama dobila potvrdu i iz prvog lica. U tim istim novinama, nedelju dana ranije, Avramovićeva je izjavila: „Mene smenjuju svaki mesec, posle svakih izbora. To isto rade i kad su parlamentarni, vanredni i kad su predsednički, što god da je, ne znam šta im je. U gradskom odboru situacija je odlična, svi smo jedinstveniji nego ikada. Sve te špurije o rascepu SNS ili odborničke grupe ne postoje“.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!