Portal Podunavlje.info u borbi protiv širenja korona virusa

SMEDEREVO, 21. mart 2020 – Portal Podunavlje.info, kako ste i sami u prilici da vidite, poslednjih dana maltene u potpunosti je posvećen jednoj temi; gotovo svi sadržaji koje nevelika redakcija pravi i objavljuje su informisanje javnosti o borbi protiv širenja korona virusa.

Oslanjajući se na profesionalne standarde, objave su bazirane isključivo na zvaničnim podacima, uz obavezno navođenje izvora – institucija ili zvaničnika koji su saopštili određenu informaciju, lično ili putem saopštenja.

Portal Podunavlje.info je, podsećamo, relativno mlad, počeo je eksperimentalno da radi krajem 2016. godine, a zvanično od februara 2017, kada je upisan u Registar medija i za to kratko vreme je, bez lažne skromnosti, uspeo da se izbori svoje mesto na medijskoj sceni Smedereva i Podunavskog okruga i postane respektabilan izvor. Očigledno i za druge koji nas prenose, a sve to usput, dok pokušavamo da objektivno informišemo javnost.

Svesni svojih ograničenih mogućnosti, u situaciji u kakvoj smo se ovih dana svi našli, trudimo se da ne odmažemo, da pomognemo koliko možemo, makar na ovom limitiranom području koje smo u poziciji da pratimo.

Zbog svega toga, nadamo se da vam nismo dosadili, u vreme kada su bezmalo sve informacije, kako je rečeno, u vezi samo sa jednom temom. Zato se zahvaljujemo svim čitateljkama i čitaocima koji prate i podržavaju naš rad. Pozdravljamo i one koji imaju drugačije mišljenje, ali sve zajedno savetujemo: Primenite sve mere opreza i zaštite i čuvajte svoje i zdravlje svojih najbližih!

Skorašnji članci

error: Content is protected !!