Grafičar i drugi put pobedio Smederevo

BEOGRAD, 23. novembar 2019 – I u drugom odmeravanju snaga Grafičar je, ovoga puta u Beogradu, bio uspešniji od Smedereva, sada sa 3:1 (2:1).

Zvezdina filijala je do prednosti došla u 6. minutu, kada je Eraković glavom pogodio mrežu. Do izjednačenja Smederevci su stigli samo pet minuta kasnije pogotkom Basraka sa bele tačke, nakon što je prethodno srušen Stanimirović u kaznenom prostoru domaćina.

Da je Džo Mozes Agon bolje reagovao mogli su Smederevci i do vođstva. Nedugo posle toga kapiten domaćih Gavrić je iz slobodnog udarca pogodio prečku.

U 31. minutu Erakovićev udarca je Trifunović najpre odbranio, ali je strelac prvog gola uspeo da taj odbitak pretvori u prednost za njegov tim.

Zbog skandiranja navijača Smedereva protiv čelnika FSS, početkom drugog poluvremena, sudija je prekinuo meč, koji je nastavljen nakon pet minuta pauze.

Sve dileme oko pobednika susreta razrešene u 76. minutu, kada je Stojić na ubačenu loptu glavom savladao Trifunovića za konačnih 3:1.

Inače, pre početka utakmice, na zagrevanju, Smederevci su imali peh da se povredi štoper Mršulja, koga je zamenio Đaković.

Naredne subote Smederevo, u 13 sati, dočekuje ekipu Metalca.

Tekst i foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!