Elektronski bilten Crvenog krsta – prvih 10 godina

SMEDEREVO, 26 septembar 2019 – Smederevski Crveni krst organizovao je danas tribinu povodom deset godina izlaženja Elektronskog biltena ove organizacije u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju.

– Biće zabeleženo u 144-toj godini postojanja Crvenog krsta Srbije da je naš bilten, elektronski bilten Crvenog krsta Smedereva, deset godina u službi humanosti. Dosledan pratilac i inicijator mnogih aktivnosti, Bilten Crvenog krsta informiše, piše o rezultatima, uspesima, ali i o teškoćama u Crvenom krstu i traženju rešenja, a najčešće o tome kako čovek da ostane čovek – kazala je, između ostalog, pozdravljajući goste, Živoslava Lazić, predsednica smederevskog Crvenog krsta.

Uručenje priznanja Draganu Pavloviću

Obeležavanju jubileja prisustvovali su i Ljubomir Miladinović, generalni sekretar Crvenog krsta Srbije, Branimir Knežević, stručni saradnik Crvenog krsta Srbije za organizaciju, razvoj i normativnu delatnost, govoriće, dr Vesna Opavsky, Nevenka Bogdanović, sekretar Crvenog krsta Kragujevac i član Komisije za informisanje i promotivne aktivnosti Crvenog krsta Srbije. Ovo je bila i prilika da se novinaru Draganu Pavloviću, za dugogodišnji rad na informisanju o aktivnostima ove organizacije, uruči priznanje Crvenog krsta Smederevo.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!