You are here

Aleksandar Vučić u Kovinu – stižu važni investitori u Južni Banat

KOVIN, 10. februar 2019 – U okviru obilaska Južnobanatskog okruga, Aleksandar Vučić je, tokom boravka u Kovinu, posetio i fabriku za proizvodnju i preradu pečuraka „Delta Denjub“. Ispred fabrike, koja je deo indonežanske „Bavazir grupe“, dočekali su ga generalni direktor „Delta Denjuba“ Sunil Mamgain, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, predsednica opštine Kovin Sanja Petrović i radnici.

I ispred Ustanove za sport u Kovinu, Vućića su dočekali brojni građani, kojima je on u obraćanju poručio da će i Kovin i Srbija biti bolje mesto za život, kao i da očekuje da, osim ZTF u Pančevu, stigne još nekoliko važnih investitora za Južni Banat. Tu je prisustvovao treningu karate kluba Radnički, kao i kondicionom treningu odbojkaškog kluba Bavanište, a stigao je da sparinguje i mladim stonteniserikama koje su se tu zatekle.

„Najbolji ambasadori naše zemlje uvek su bili sportisti i njihova dostignuća“, napisao je na svom Instagram nalogu uz slike iz Ustanove za sport Vučić.

Inače, svoj doprinos brojnosti građana koji su dočekali predsednika u Južnobanstskom okrugu dali su i Smederevci; sa uobičajenog mesta, ispred Tvrđave, krenulo je više autobusa preko Kovinskog mosta.

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav, privatna arhiva, e. p.i.

Related posts

3 Thoughts to “Aleksandar Vučić u Kovinu – stižu važni investitori u Južni Banat”

  1. Fist

    Svaka cast predsednice, vrhunac razvoja juznobanatskog okruga je indonezanska fabrika pecuraka sa 50-60 radnika…bruka i sramota, pa je li to ta buducnost Srbije! Sunil Mamgain koliko je poznato ima neki krivicni postupak…zar ne!

  2. Jelena

    Treba da vas je srsmota, kovin je postao utvara, jedna jedina fabrika koja je skoro otvirena, vec godinama nijedna fabrika, firma.. Posla nema, svi su otisli. Samo jadni par penZosi i lopovi ostali

  3. Dragan

    Od svih prisutnih samo 5% je bilo iz Kovina. Ja sam licno sreo 20 busa iz pravca Smedereva a to je oko1000 ljudi. KAKO TE BRE NIJE STRAMOTA.ODSVIRAO SI TI SVOJE A I TI TVOJI ČMAROVI.