Presudili Stojanović i Nikolić

SMEDEREVO, 1. septembar 2018 – Boljom i efikasnijom igrom u drugom poluvremenu fudbaleri Smedereva su u trećem kolu prvenstva Srpske lige Zapad ostvarili drugu pobedu – sa 3:1 savladali su ekipu Budućnosti Krušik.

Tvorac ovog uspeha bio je dvostruki strelac Stefan Stojanović, a asistencijama i jednim pogotkom istakao se i Ninoslav Nikolić.

Prvi deo protekao je bez golova, a samo što se krenulo sa centra u drugom poluvremenu Nikolić je asistirao Stojanoviću, ali nije bilo promene rezultata. Taj promašaj je u 54. minutu kasnije je Genčić, udarcem glavom posle kornera Jankovića, i doveo goste u vođstvo. Još jednom je, u 59. minutu, sa desnog boka Nikolić pronašao Stojanovića, koji je uspeo da izjednači. Isti akteri u 63. minutu doneli su i vođstvo Smederevu;  Stojanović je ovoga puta smestio loptu pod prečku. Samo četiri minuta kasnije, Lepojević je uposlio Stojanovića, a ovaj je povratnom pronašao Nikolića, usledio je trzaj glavom, udarac i pogodak u leve rašlje. Bio je to konačan rezultat susreta.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!