Konkurs za kovinski Oktobarski likovni salon

KOVIN, 21. avgust 2018 – Centar za kulturu Kovin raspisao je javni konkurs za Oktobarski likovni salon 2018. Ovogodišnji 32. Oktobarski likovni salon, kako stoji u raspisu, prezentovaće savremeno umetničko stvaralaštvo kroz slikarstvo, vajarstvo i grafiku, kao i umetničko izražavanje savremenim medijima. Konkurs se raspisuje za radove u tri kategorije: slikarstvo,- grafika i vajarstvo. Odluku o izlaganju na 32. Oktobarskom likovnom salonu donosi stručni savet, koji će rezultate objaviti najkasnije do 17. septembra 2018, a rezultati će biti javno saopšteni putem sajta Centra za kulturu Kovin, Facebook stranice i medija. Svečano otvaranje 32. Oktobarskog likovnog salona je 3. oktobra, a traje do 2. novembra 2018.

Prijava za Oktobarski likovni salon 2018 može se podneti u trenutku predaje rada ili preuzeti na sajtu www.kulturakovin.rs. Prijem radova je 6, 7. i 8. septembra u galeriji Centra za kulturu Kovin, Cara Lazara 85, od 10 do 16 časova. Jedan autor može konkurisati samo sa jednim radom za izabranu kategoriju (slikarstvo, vajarstvo i grafika

Na Oktobarskom likovnom salonu dodeljuju se po tri prve nagrade stručnog saveta u novčanom iznosu, za svaku od oblasti. Pored nagrada Centar za kulturu Kovin uručiće i tri pohvale stručnog saveta 32. Oktobarskog likovnog salona u sve tri kategorije.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!