You are here

Nožem ubio ženu u naselju Kolonija

SMEDEREVSKA PALANKA, 12. avgust 2018 – U delu Palanke poznatom kao Kolonija, u romskom naselju, u subotu predveče, oko 19 sati, Sakib C. (58) nožem je usmrtio suprugu Mikaelu C. (44),  potvrđeno je portalu Podunavlje.info u Višem tužilaštvu u Smederevu.

Čuvši svađu i zapomaganje majke, u kuću je iz dvorišta u kome je bila, uletela njihova osamanestogodišnja trudna ćerka, ali je već bilo kasno. Zločinu je prethodila svađa supružnika, Sakib je nesrećnu ženu ubo nekoliko puta i ona je preminula na licu mesta. Mlađi, četrnaestogodišnji sin, u tom momentu je bio otišao do prodavnice, gde ga je, navodno, otac poslao.

Po rečima dece, njih dvoje su se i ranije svađali, a to je, po saznanjima Podunavlje.info, bilo poznato i nadležnima u Palanci, koji su zbog porodičnog nasilja naložili udaljenje muža iz kuće. On se nedavno, po isteku zabrane, vratio u domaćinstvo, ali je nastavio da optužuje suprugu za neverstvo, što je, najverovatnije, bio povod za zločin koji je počinio.

Sakib se nakon zločina sam predao policiji, ispričao šta je učinio, zadržan je u pritvoru i on će u ponedeljak biti saslušan, nakon čega će biti kvalifikovano delo, da li će biti optužen za teško ubistvo.

Foto: ilustracija

Related posts