Tradicionalni stonoteniski turnir OSI Dan nezaborava

SMEDEREVO, 9. jun 2018 – U organizaciji Udruženja paraplegičara, Društva za sport i rekreaciju invalida i Stonoteniskog kluba invalida Smederevo, dana je održan tradicionalni turnir Dan nezaborava, posvećen uspomeni na stradale 5. Juna 1941. godine.

Turnir se održava od 2002. godine, a ove godine je okupio 58 takmičara iz 11 gradova, najviše do sada, po rečima organizatora, više nego što ih je bilo prijavljeno za Prvenstveno Srbije.

Najviše uspeha imali su stonoteniseri i stonoteniserke iz  Novog Sada. U kategoriji 1-5, žene u kolicima, prvo mesto osvojila je Ana Prvulović iz OSI „Tvrđava“ Novi Sad, duga je bila Sanja Mijatović iz STKI „K2“ Zrenjanin, a treća Biljana Ubović iz STK OSI „Spin“ Novi sad.

U kategoriji 6-7, muškarci stojeći, prvi je bio Luka Andrašić iz STK OSI „Spin“ Novi Sad, drugi Mihajlo Radovanović OSI „Tvrđava“ Novi Sad i treći Haris Eminović, njegov klupski drug iz OSI „Tvrđava“ Novi Sad.

Prvo mesto u kategoriji 8-10, muškarci stojeći, osvojio je Aleksej Radukić iz OSI „Tvrđava“, drugi je bio Bojan Jovanović OSI „Nais“ iz Niša, a treći Dragan Vujisić iz kluba STIB Beograd.

U kategoriji 1-5, muškarci u kolicima, prvi je bio Darko Babić STK OSI „Spin“ Novi Sad, drugi Milan Zelen STKI „K2“ Zrenjanin i treći Goran Perović takođe iz zrenjaniskog STKI „K2“.

Smederevke i Smederevci su bili dobri domaćini, ali nisu uspeli da se domognu medalja, uglavnom su takmičenje završavali u četvrtfinalnim mečevima.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!