B2B susreti Jugoistočne Srbije

SMEDEREVO, 23. januar 2017 – Akreditovana Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“, koja u partnerstvu sa još tri RRA sa teritorije jugoistočne Srbije (Zaječar, Niš, Leskovac) realizuje projekat „B2B susreti Jugoistočne Srbije“, pozvala je sve zainteresovane privrednike iz regiona da se prijave za učešće na ovim susretima.

Projekat se realizuje u okviru Programa podrške poslovnoj institucionalnoj infrastrukturi, preko Razvojne agencije Srbije, a kao jedna od aktivnosti, biće organizovani poslovni (B2B) susreti 21. februara u Regionalnom centru za stručno usavršavanje odraslih u Smederevu.

Kako se navodi, opšti cilj Projekta je razvoj privrednih subjekata zasnovan na znanju, inovativnosti, konkurentnosti, poslovnom udruživanju, sa tendencijom stvaranja snažnog i konkurentnog izvozno orijentisanog sektora MSPP, što će omogućiti poboljšanje životnog standarda u regionu i Republici Srbiji.

Definisana su i četiri specifična cilja: Stvaranje prilika za regionalno umrežavanje, Razvoj metodologije i alata za sprovođenje usluge B2B susreta, Stimulisanje poslovnog povezivanja privrednih subjekata Jugoistočne Srbije i Promocija preduzetništva i mogućnost za samozapošljavanje.

Poslovni susreti pružaju mogućnost privrednicima da direktno promovišu svoje poslovne aktivnosti, proizvode i usluge, uspostave nove poslovne kontakte i pronađu poslovne partnere. Učešće je besplatno, navodi se u informaciji RRA „Braničevo-Podunavlje“.

Skorašnji članci

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien