Miloš Đokić, desnokrilni napadač, od danas novi član Smedereva

SMEDEREVO, 8. jul 2024 – Nakon pobede od 2:0 u prvom meču na pripremama, sa beogradskim zonašem Mladenovcem, u kome su šansu dobile broje potencijalne novajlije i oni koji su u međuvremenu postali novi članovi, Smederevo je danas i zvanično angažovalo četvrto pojačanje. To je krilni napadač Miloš Đokić (32).

Đokić je prošao kompletnu školu OFK Beograda, gde je sa omladinskom selekcijom osvojio i titulu prvaka Srbije. U Smederevo stiže iz Kolubare, a između ostalih klubova bio je član i užičke Slobode, FAP-a, Sloge iz Požege, potom je igrao za Tutin i Novi Pazar. Ima i internacionalno iskustvo; u sezoni 2016/2017 nastupao je za slovačkog superligaša Tatran iz Prešova.

– Na poziv sportskog direktora Predraga Sikimikća, a po preporuci trenera Drana Radojičića, došao sam u Smederevo. Postojala je obostrana želja i pre šest meseci, ali me je sprečila ugovorna obaveza sa Kolubarom. Više puta sam igrao protiv ekipa koje je sa klupe predvodio sadašnji šef struke Smedereva, a u dresu Kolubare, na gostovanju u Novom Pazaru, kada je moj tim slavio sa 2:1, oba puta sam bio asistent. U Smederevo sam došao i zbog toga što klub ima velike ambicije i učiniću sve da učinkom na terenu dam doprinos njihovom ostvarenju – rekao je Đokić nakon što je stavio potpis na ugovor sa Smederevom.

Svoj debi u novom dresu očekuje u sredu, kada će se u Kovinu od 18 sati Smederevo sastati sa Zemunom.

Prethodno su, podsetimo, ugovore sa Smederevom potpisali vezista Miloš Milisavljević, štoper Nikola Ignjatović i levi bek Aleksandar Vidović.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!