Humanitarni koncert na Papazovcu – Kulturom i srcem za Sanju Krstić

SMEDEREVO, 8. jul 2024 – Kulturno-umetničko društvo Papazovac, zajedno sa Mesnom zajednicom Papazovac, sutra, u utorak 9. jula, organizuje humanitarni koncert za Sanju Krstić. Na igralištu na Papazovcu, početak koncerta je zakazan za 18 časova, a najavljeni su brojni gosti.

Sanja je majka je dvoje dece. U aprilu 2022. godine osetila je bolove u predelu stomaka, odmah je otišla na preglede nakon čega joj je  uspostavljena dijagnoza: Zloćudni tumor grlića materice koji prelazi granice grlića materice (C53.8 Neoplasma malignum cervicis, limites uteri transiens).

Zdravstveno stanje joj se naglo pogoršava, upućena je u bolnicu GAK Narodni front gde je primala transfuziju krvi, a zatim na Institut za onkologiju kako bi otpočela sa lečenjem. Sanji su prepisani lekovi i suplementi, kao i hemioterapija i zračenje, a takođe joj predstoji i operacija kada se umanje limfni čvorovi.

Sredstva su joj potrebna za operativno lečenje, lekove, suplemente, vitamine, specijalističke preglede, prevod medicinske dokumentacije, laboratorijske analize i terapije.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!