Palanačka skupština usvojila odluku o saradnji sa opštinom Tivat

SMEDEREVSKA PALANKA, 8. maj2024 – Danas je održana sedamnaesta sednica Skupštine opštine na kojoj je doneta Odluka o uspostavljanju saradnje opštine Smederevska Palanka i opštine Tivat u Crnoj Gori.

Usvojen je predlog Odluke o mreži objekata, vaspitnih grupa, broja dece i vaspitnog osoblja potrebnog za neposredan rad sa decom Predškolske ustanove „Čika Jova Zmaj“ za 2024/25 školsku godinu.

Odbornici su na sedamnaestom zasedanju usvojili predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o bezbednosti u saobraćaju koja se odnosi na zabranu ulaska vozila za dostavljanje robe u pešačkoj zoni od Trga heroja do Ulice 10. oktobra, osim u slučajevima opravdane potrebe na osnovu odluke Opštinskog veća.

Doneta su rešenja o davanju saglasnosti na izmene i dopune programa poslovanja JKP „Vodovod“, na izmene i dopune finansijskog plana Doma zdravlja za 2024. godinu, kao i na izmene i dopune Statuta Ustanove Kulturni centar. Odbornici su dali saglasnost i na izveštaje o radu javnih preduzeća i ustanova za 2023. godinu.

Informacija i foto: zvanična Internet prezentacija opštine Smederevska Palanka, smederevskapalanka.rs

Skorašnji članci

error: Content is protected !!