Konkurs za nagrade učenicima srednjih škola za uspehe na takmičenjima

10. april 2024 – Fond za mlade talente Republike Srbije raspisao je danas konkurs za dodelu nagrada učenicima srednjih škola za postignute uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu tokom kalendarske 2023. godine. Prijavljivanje traje do 20. maja.

U zavisnosti od ranga, kao i plasmana na takmičenju, za svakog kandidata biće definisan i iznos jednokratne naknade u visini od 20.000 do 200.000 dinara.

Na konkurs mogu da se prijave svi srednjoškolci koji su osvojili neko od prva tri mesta na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu, a svaki kandidat može da bude nagrađen samo jednom i to za najbolji postignut rezultat tokom 2023. godine.

Priznata takmičenja obuhvaćena su kalendarima takmičenja utvrđenim od strane Ministarstva prosvete na republičkom ili međunarodnom nivou, kao i takmičenja iz oblasti fizičkog vaspitanja, sporta i muzičke i baletske umetnosti.

Više informacija o uslovima i procesu prijave može se naći u tekstu konkursa koji se nalazi na sajtu Fonda za mlade talente.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!