Za petak zakazana treća sednica smederevske Gradske skupštine

SMEDEREVO, 11. mart 2024 – Odbornici smederevske Gradske skupštine sastaće se u petak po treći put u ovom sazivu. Razmatraće, između ostalog, predlog odluke o budžetu grada Smedereva za 2024, kao i predlog kadrovskog plana Gradske uprave za ovu godinu.

Pored toga, na dnevnom redu su predlog plana javnog zdravlja u Smederevu za period od 2024. do 2028.  godine, a i predlog odluke o minimalnoj visini troškova za tekuće održavanje zajedničkih delova zgrada i visini naknade koje plaćaju stanari tih zgrada u slučaju prinudno postavljenog profesionalnog upravnika, kao i minimalnoj visini iznosa troškova z investiciono održavanje zajedničkih delova zgrada.

Pred odbornicima će biti i informacija o planiranim i realizovanim aktivnostima javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad Smederevo i davanje saglasnosti na njihove planove i programe za ovu godinu.

Raspravljaće se i o poljoprivredi, odnosno o izveštaju o sprovođenju poljoprivredne politike i ruralnog razvoja prošle i predlogu za ovu godinu.
Na dnevnom redu su i predlozi rešenja o imenovanju projektnih timova za realizaciju javno-privatnog partnerstva kada je u pitanju rehabilitacija i održavanje putne infrastrukture, baš kao i kod ovakvog partnerstva za zoohigijenu, dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!