Ministar Gašić u PU Smederevo povodom Međunarodnog dana žena

8. mart 2024 – Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić posetio je danas Policijsku upravu u Smederevu, jedinu u Srbiji kojom rukovodi žena i povodom 8. marta, i pripadnicama ove uprave uručio prigodne poklone, saopštio je danas MUP Srbije.

„Hvala vam na velikom trudu koji ulažete da Ministarstvo unutrašnjih poslova svakoga dana bude sve bolje. Vi ste stub naše velike porodice, velikog i složenog sistema kakav je MUP. U ovom trenutku u MUP-u žene čine 34 odsto zaposlenih, a cilj nam je da taj procenat povećamo na 40. Uveren sam da ćemo sa takvim procentom žena u policiji, vašim radom, odnosom prema poslu, odnosom prema kolegama, sigurno imati još bolje rezultate“, poručio je ministar Gašić pripadnicama Policijske uprave u Smederevu.

Načelnica Policijske uprave u Smederevu Vesela Milovanović istakla je da poseta ministra Gašića ovoj policijskoj upravi, baš na ovaj međunarodno važan dan, predstavlja veliku čast i posebnu pažnju za ceo ženski deo kolektiva PU Smederevo.

Ona je, takođe, poručila da su svi pripadnici ove policijske uprave maksimalno posvećeni svom poslu i da će i ubuduće, svakom zadatku pristupati profesionalno, odgovorno i posvećeno, a sve sa ciljem još veće bezbednosti građana i njihove imovine.

Ministar Gašić je tokom posete, sa rukovodstvom ove policijske uprave razgovarao o stanju bezbednosti na teritoriji ove uprave, rezultatima rada, kao i mogućnostima za dalje unapređenje rada, navodi se u saopštenju MUP-a.

Informacija  i foto: MUP Srbije

Skorašnji članci

error: Content is protected !!