Garsonjera za izdavanje u centru Smederevu hit na društvenim mrežama

SMEDEREVO, 25. februar 2024 – Počelo je na Twitter-u, sada’njem X-u, u sredu, a onda je krenula lavina. Jedan naizgled običan oglas za izdavanje garsonjere u Smederevu, na sajtu nekretnine.rs, svojim sadržajem, verovatno još više fotografijama koje ga prate, zaintrigirao je, da upotrebimo ovaj politički korektan izraz, korisnike društvenih mreža.

Dakle, u pitanju je izdavanje stambenog prostora od 26 kvadrata, u rubrici garsonjere, sudeći po mapi koja je priložena, na potezu između Trga Republike i Karađorđeve ulice, dakle u strogom centru Smedereva, tu nema spora.

Ono što je (iz)bolo oči onima koji su slučajno ili s namerom nabasali na ovaj oglas jesu fotografije koje ilustruju predmetnu nekretninu predviđenu za izdavanje, odnosno njen kvalitet i upotrebnu vrednost.

A šta se na istim vidi, u šta možete i sami da se uverite. Iznad king size, ‘oće reći kraljevske veličine kreveta, vise dva, da kažemo, stilska lustera, u najavi je još jedan mal’ dalje, zidne svetiljke u istom fazonu, slike na zidovima, pretpostavka sukladne ovom stilu.

Skučenost zadatog prostora uslovila je da se na naslovnoj fotografiji nađu i klima, što nije neobično za spavaću ili svaku drugu sobu, ali i veš mašina i sudopera, obrnutim redosledom u odnosu na pomenuti kraljevski ležaj, ali to nije bitno.

Tu je i kafe/čajni stočić i na podu, uz pripadajući dvo/trosed, ispred sudopere, nešto što može da bude prirodno, nedajbože zbog zaštitnika prirode i pravo krzno, a ne izostaju i štukature koje upotpunjuju ambijent.

Ima i miokrotalasna, vidi se na trećoj fotki, kao i aspirartor mirisa iznad šporeta, sve ka ulazu u garsonjeru, gde je i televizor, iznad svećnjaka i stočića sa stilskom, kakvom bi drugom bio, stolicom. Rečju, ne fali ništa.

Inače, kako se napominje u oglasu, garsonjera je sa dvorištem, sa uračunatim režijama, osim struje. Najam je za jednu osobu, ugovor na godinu dana, depozit u visini jedne kirije. Cena najma je 250 evra, pretpostavka mesečno. Ono što je limitirajući faktor u ovo vreme sveprisutnih kučića i mačića, nisu dozvoljeni  kućni ljubimci.

Ako, kojim slučajem, i ovaj napis doprinese da se izda opisana nekretnina, ne tražimo bilo kakvu naknadu, drago nam je da smo pomogli.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!