Od danas probna naplata parkiranja u Velikoj Plani sistemom E-Scan Car

VELIKA PLANA, 20. februar 2024 – U Velikoj Plani od danas, 20. februra, počinje probni rad kontrole naplate parkiranja uz pomoć sistema video snimanja i automatske obrade podataka E-Scan Car.

Sistem E-Scan Car će vršiti kontrolu parkiranja u zoniranom području Velike Plane pomoću vozila sa specijalnom kamerom kojim će se automatski prepoznavati registarske tablice parkiranih vozila i kreiraće elektronsku dnevnu parking kartu za vozila za koje parkiranje nije plaćeno, navodi se u obaveštenju.

Za sve informacije vozači mogu da se obrate Parking servisu Velika Plana, na info telefon: 026/514-856, 0800/001-009 ili na e-mail adresu: parking.reklamacije.jkpmm@gmail.com ili ličnim dolaskom u prostorije Parking servisa, Nikole Pašića 19 u Velikoj Plani (prekoputa zgrade MUP-a).

Vozači će, kako se navodi u obaveštenju, biti blagovremeno obavešteni o datumu početka rada Parking servisa sa punom primenom kontrole naplate parkiranja, kada će se, u slučaju neplaćene naknade za korišćenje opštih parkirališta, dostavljati e-DK tj. elektronska dnevna parking karta.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!