Ekspresno vođstvo, uverljiva pobeda, Smederevci čvrsto drže čelo tabele

SMEDEREVO, 11. februar, 2024 – U 14. kolu prvenstva Druge futsali lige Smederevci su večeras na svom parketu ostvarili ubedljiv trijumf i učvrstili se na vodećoj poziciji na tabeli: KMF Smederevo – KMF Leskovca 6:0 (4:0).

Gledaoci još nisu ni zauzeli svoja mesta na sedištima u Dvorani Smederevo, a na semaforu je već stajalo 1:0. Samo što je počela utakmica mladi reprezentativac Mihajlo Jeremić je povukao kontru po desnom boku i preciznim šutem pogodio suprotan ugao gola gostiju.

Nije prošlo mnogo, čim je ušao u igru, u prvom kontaktu s loptom, Nemanja Paunović je demonstrirao snagu svog šuta i duplirao vođstvo.

U petom minutu, na asistenciju Nikolića, Živanović je povećao prednost na 3:0. Igrao se osmi minut kada je, na dodavanje Jeremića, Mateja Ćirka zaobišao golmana i pogodio nebranjenu mrežu gostiju iz Leskovca.

Na kraju prvog i početkom drugog poluvremena pripretili su i Leskovčani, ali je Miloš Knežević bio nesavladiv, baš kao i pri kraju meča Danijel Dičić, koji ga je zamenio pre golom smederevske ekipe.

Nastavak susreta je počeo u nešto sporijem ritmu, vredna pomena je stativa Živanovića i s druge strane neiskorišćena šansa Stefana Petrovića za goste.

Posle tajm-auta domaćih, u razmaku od nepunih 60 sekundi, Smederevci su uverljivu pobedu overili sa još dva gola. Najpre je Adamović, na pas Andrijana Kneževića, povukao kontru i pogodio, da bi odmah, u tom 32. minutu, Ćirka ukrao loptu rivalu, ponovo zaobišao golmana i postavio konačan rezultat.

Naredne srede u odloženom susretu Smederevce će u Vrbasu ugostiti ekipa Letećeg Holanđanina, a već sledećeg vikenda opet idu na noge protivniku, ovoga puta je to u komšiluku, u Smederevskoj Palanci, gde će im domaćin biti tim Partenona.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!