Privremene obustave vodosnabdevanja zbog radova u utorak i sredu

SMEDEREVO, 29. januar 2024 – JKP Vodovod Smederevo obaveštava korisnike da će zbog radova na izgradnji vodovodnog priključka privremeno će biti obustavljeno vodosnabdevanje potrošačima na delu Ulice Đure Daničića, od Sportskog centra do raskrsnice sa ulicom Josipa Joce Ivankovića, uključujući i sve poprečne ulice i sokake, u utorak 30. januara. Sutradan, u  sredu 31. januara, takođe zbog radova ali na zameni ventila, privremeno će biti obustavljeno vodosnabdevanje potrošačima koji vodu koriste iz druge visinske zone, na potesu od Slavonske do Ulice Cara Dušana (viši delovi ulica), uključujući sve poprečne ulice i sokake.

U oba slučaja, u oba dana, radovi su planirani u periodu od 8 do 14 časova, a normalizacija vodosnabdevanja očekuje se oko 16 sati.

U slučaju eventualnih problema, potrebe za produženjem roka izvođenja radova i privremene obustave vodosnabdevanja, informacije o aktivnostima i vremenu prekida distribucije vode mogu se dobiti od dežurne dispečerske službe JKP Vodovod Smederevo na telefon  026/4623 743, navodi se u današnjim saopštenjima.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!