Novi skandal u srpskom fudbalu; na „4+“ kladila se četvorica – i dobili

25. januar 2024 – Da u srpskom fudbalu mnogo šta nije kako treba dokaz je i to što su, a još jednom je to bilo tek po prijavi UEFA „da se proveri“, kažnjeni akteri prijateljske fudbalske utakmice između Jedinstva iz Uba i Prve iskre iz Bariča. Naime ispostavilo se da su na „4 i više golova“ u kladionici igrala četvorica fudbalera Iskre i to sa, ni manje ni više, nego 10.105 evra. Treba li reći da je Jedinstvo pobedilo sa 4:0.

Kažnjeni su Vladimir Simić, Lazar Adamović, Zoran Topalović i Andrija Knežević zabranom igranja fudbala od devet meseci, dok je Prvoj iskri presuđeno oduzimanje 12 bodova i novčana kazna od 1.200.000 dinara.

Inače, ova utakmica je bila u direktnom prenosu  12. septembra na Jutjub kanalu FK Jedinstvo iz Uba i tu se mogu videti i svi golovi. Posebno je zanimljiv četvrti, kada je golman baš bio „nespretan“ u odbrani udarca iz daljine.

Uzgred, ubsko Jedinstvo je šesto na tabeli Prve lige sa istim brojem bodova kao Smederevo, obe ekipe imaju ih po 30. Prva iskra se takmiči u Srpskoj ligi Beograd i sada sa ovih 12 bodova minusa pala je na 14. mesto.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!