KMF Smederevo:  Jedini cilj – povratak u najviši rang srpskog futsala

SMEDEREVO,  4.  januar 2023 – Prvo ovogodišnje okupljanje futsaleri Smedereva imali su već drugog dana januara, nije bilo mnogo vremena za odmaranje i slavlje, jer ih vrlo brzo čekaju utakmice u Kupu i prvenstvu, a pogotovo znajući cilj koji su sebi zacrtali a to je povratak u Super ligu.

Šef stručnog štaba Vladan Cvetanović i njegov pomoćnik Dragan Đorđević su na prozivci imali dvadeset i jednog igrača. Golmani su M. Knežević, Antić i Dičić, a tu su i trojica iz omladinskog pogona Jeremić , Petrić i Stanković. Igrači na koje se računa u nastavku prvenstva su Prvulović, A Knežević, Simeunović, Filipović, Paunović, Nikolić, M. Jeremić, Živanović, Jevtić, a tu su i oporavljeni Adamović, povratnik Ćirka, kao i četvorica omladinaca koji su priključeni prvom timu Nešić, Stolić, Đ. Antić i Vasić.

– Od 8. januara radiće se dva puta dnevno, a prva kontrolna utakmica je u Beogradu 14. januara. Potom sledi finale Kupa zapadnog regiona, koje je zakazano je 22. u Užicu protiv istoimene ekipe. Prvenstvo i pohod na Super ligu kreće 28. Januara, kada gostujemo drugoplasiranoj ekipi Hrama u Beogradu.  Cilj je samo jedan, a to je plasman u Super ligu – kaže Goran Lazić, prvi čovek KMF Smederevo.

Futsaleri Smedereva su, podsetimo, prvi deo prvenstva završili na prvom mestu na tabeli, sa 30 bodova, pet više od drugoplasirane ekipe Hrama. Zabeležili su 10 pobeda u 11 kola i perfektan učinak pokvario je samo prilično iznenađujući poraz u Kragujevcu.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!