Jovan Mitrović završio trku do Tumana, ostvario želju pokojnog brata

31. decembar 2023 – Hvala svima na ogromnoj podršci, ostvarili smo Pecinu želju i naš cilj. Peco, znam da si jako ponosan na nas, verujem da vidiš sve ovo, da znaš da si nam ti, vas šestorica, dali snagu da izguramo do kraja.

Ovo  su reči Jovana Mitrovića, brata Petra i Marka Mitrovića koji su ubijeni 4. maja u Malom Orašju kod Smedereva, nakon što je sa prijateljima završio humanitarnu trku do manastira Tumane, koju je započeo kako bi prikupio novčanu pomoć za oporavak teško ranjenih u tom masovnom zločinu.

Jovan Mitrović je do Tumana stigao juče, po planu puta koji se odvijao u dve etape, a koji je bio dug više od 90 kilometara, da bi se danas pričestio u manastiru, što je bila jedna od neostvarenih želja njegovog pokojnog brata Petra.

Mada je akcija prikupljanja pomoći, kako je najavljeno, trajala do danas, 31. decembra, ukoliko uplate legnu i nakon tog dana, takođe će biti prosleđene ranjenima,  Svi oni koji su u mogućnosti i koji žele da pomognu, novac mogu da uplate na žiro račun Jovana Mitrovića.

Račun za pomoć ranjenima
Podaci za uplatu: Jovan Mitrović
Broj računa: 160-6000000847092-76
Svrha uplate: pomoć ranjenima u Malom Orašju

Foto: privatna arhiva, FB Jovan Mitrović

Skorašnji članci

error: Content is protected !!