Bez Lazara Kaličanina u drugom delu sezone, vraća se u Čukarički

SMEDEREVO, 29. decembar 2023 – Jedan od najboljih u timu Smedereva u nedavno završenoj sezoni bio je golman Lazar Kaličanin, u nekoliko navrata spasao je svoj tim gubitka bodova. Istekla mu je pozajmica i vraća se u svoj matični klub Čukarički.

Kaličanin je na sedam utakmica protekle jeseni uspeo da sačuva mrežu Smedereva, što ga je sigurno preporučilo rukovodstvu Brđana da ga vrate. Uz to, na golu Čukaričkog su se u prvom delu superligaškog takmičenja smenjivali tridestšestogodišnji Nenad Filipović i ne mnogo mlađi Nemanja Belić, a Kaličanin je sa svojih 19 godina još uvek bonus igrač, da ne govorimo o tome da je član omladinske reprezentacije Srbije.

Da će se Kaličanin vrlo moguće vratiti pre proleća u Čukarički dalo se naslutiti i što ga je u nekoliko poslednjih kola prvenstva Prve lige i u Kupu pred mrežom smederevskog tima zamenio Jović.

Inače, fudbaleri Smedereva su trenutno na odmoru. Posle praznika, kako nam je potvrđeno u klubu, biće obavljeni razgovori sa igračima, ko će ostati a ko će otići, a verovatno će biti i novih dolazaka.

Pozajmica je istekla i Davidu Iviću, koji je član pančevačkog Železničara. Po rečima sportskog direktora Smederevaca Predraga Sikimića, o tome da li će se vratiti u matični klub ili će pozajmica biti produžena za još šest meseci slede razgovori sa Pančevcima.

Foto. privatna rhiva FB

Skorašnji članci

error: Content is protected !!