Mateja Ćirka ponovo na mestu uspeha, vratio se u KMF Smederevo

SMEDEREVO, 24. decembar 2023 –  Da lider Druge futsal lige Srbiije KMF Smederevo ima ozbiljnu nameru da se vrati u društvo najboljih svedoči i dolazak, tačnije povratak, bivšeg igrača ovog kluba. Novi/stari član Smedereva je Mateja Ćirka, doskora omladinski reprezentativac Srbije, povremeno je nastupao i u A selekciji.

Talentovani futsaler je ponikao u Vršcu, odakle se u zimskom prelaznom roku, krajem 2021, preselio u Smederevo. Početkom naredne godine, posle odličnih partija u dresu kluba i mlade reprezentacije proglašen je za najboljeg mladog futsal igrača na području FSRZS, a to je bila i preporuka da tog leta pređe u redove kragujevačkog Ekonomca. Nije to bio tim iz šampionskih dana pa se Ćirka minulog leta preselio u Novi Pazar, odakle se danas vratio u Smederevo, na mesto uspeha.

– Imamo spoj mladosti i iskustva i siguran sam da će povratak Ćirke u znatnoj meri poboljšati igru naše ekipe. Većinu saigrača dobro poznaje i nema sumnje da će se veoma brzo ukopiti u koncepciju koju forsira trener Vladan Cvetanović. Mislim da smo dobili veliko pojačanje s kojim možemo da ostvarimo naše ambicije, a to je osvajanje prvog mesta i plasman u najviši rang takmičenja – optimista je Goran Lazić, prvi čovek KMF Smederevo.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!