Identitet i uzrok smrti u nedelju u Plani pronađenog leša i dalje nepoznati

SMEDEREVO/VELIKA PLANA, 12. decembar 2023 – Juče popodne obavljena je obdukcija tela koje su lovci pronašli u Velikoj Plani, nedaleko hipodroma, u nedelju oko podneva. Mada su medjii objavili da je pored leša nađena torbica sa ličnim dokumentima, iz nadležnog  tužilaštva se još ustežu da saopšte ime, jer je telo u fazi raspadanja nepepoznatljivo, baš kao što nije poznat ni uzrok smrti, mada na telu, po rezultatu obdukcije, nisu pronađeni tragovi nasilja.

Zbog truležnih promena, kako se u nalazu obdiukcije navodi, nije moguće utvrditi tačan uzrok smrti, ali nisu uočene bilo kakve povrede na veštačenim delovima tela koje bi ukazivale na eventualnu nasilnu smrt. Nastavlja se, potom se kaže, dalji rad na identifikaciji leša i utvrđivanja svih okolnosti.

Telo je, podsećamo, pronađeno u podmakloj fazi raspadanja, pri tome i obezglavljeno, glava je bila od njega odvojena, a životinje su leš oglodale, uključujućii  lice i intimne delove, tako da čak ni pol leša nije lako utvrditi. Otuda i sve ove rezerve  iznete u nalazu obducenta.

Foto/ilustracija: flickr.com

Skorašnji članci

error: Content is protected !!