Kolarac pritvoren pod sumnjom da je pijan tukao oca i pretio mu da će ga ubiti

SMEDEREVO,  29. novembar 2023 – Na osnovu predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, prema osumnjičenom M. J. (35). Njemu se stavlja na teret da je u alkoholisanom stanju, u porodičnoj kući u Кolarima, u kasnim popodnevnim satima, nakon kraće verbalne rasprave, svome ocu najpre zadao više udaraca u predelu leve ruke, pa mu je, nakon što je ovaj izašao na ulicu kako bi izbegao dalji sukob i telefonom pozvao policiju, uputio više uvreda i pretnju da će ga ubiti.

Potom ga je M. J.  uhvatio jednom rukom oko vrata i oborio na zamlju i zadao više udaraca rukom u predelu tela i tom prilikom je njegov otac zadobio povrede u predelu temena glave i tela, za sada neutvrđenog stepena.

Nakon što je M. J. priveden u prostorije policijske uprave utvrđeno i prisutvo alkohola u organizmu od 0,63 promila, pa mu je po nalogu javnog tužioca najpre određeno zadržavanje, a potom i pritvor, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, kaoi zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na oštećenog, navodi se u današnjem saopštenju OJT u Smederevu.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!