Smederevski futsaleri jesenji prvaci Druge lige, a sada i polufinalisti Kupa

VALJEVO/SMEDEREVO, 25. novembar 2023 – Prošlog vikenda završen je prvi deo trke za bodove u Drugoj futsal ligi Srbije, koji su Smederevci okončali na prvom mestu tabele, ali završetak ligaških nadmetanje nije i kraj sezone za njih. Sinoć su u Valjevu, u utakmici četvrtfinala takmičenja za Kup, savladali domaćina sa 7:4.

Po dva pogotka za Smederevce postigli su Marko Simeunović i Branislav Živanović, a po jednom su mrežu rivala pogodili Mihajlo Jeremić, Andrijano Knežević i Bojan Filipović.

Sledeći rival, u polufinalu biće im bolji iz duela Margusa iz Velike Plan i Rače, a u drugom polufinalnom susretu sastaće se Namenska (Lučani) i Užice. Obe polufinalne utakmice treba da budu odigrane do 15. decembra, a  finale je, barem za sada je tako, zakazano za 28. januar, najverovatnije u Smederevu.

Smederevski futsaleri su, kako je rečeno, jesenji prvaci Druge lige, a poslednju pobedu su ostvarili savladavši u Subotici domaći Spartak sa 12:9 i sa deset pobeda i samo jednim porazom sigurni su na prvom mestu. Imaju pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu beogradskog  Hrama, a u nastavku sezone baš će kod Beograđana gostovati u prvom kolu.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!