Konkurs za izlagače u kovinskom Centru za kulturu u 2024. godini

KOVIN, 3. novembar 2023 – Kovinski Centar za kulturu raspisao je javni konkurs za izlaganje u Galeriji ove ustanove u izlagačkoj sezoni 2024. godine. Pravo da konkurišu imaju svi likovni umetnici i umetnici primenjenih umetnosti, slikari, vajari, grafičari, keramičari, fotografi, dizajneri i drugi, a konkurs je otvoren do 12. januara 2024. godine.

Konkurs se raspisuje za autorske izložbe i samostalne projekte, kao i kolektivne i kustoske projekte, a odluku o izboru izlagača/projekata za sezonu 2024. donosi Umetnički savet Galerije Centra za kulturu Kovin

Za konkurs je neophodno podneti prijavu (nalazi se na kraju ovog teksta) sa sledećim podacima:

  • Kontakt: ime i prezime autora, broj telefona i adresa elektronske pošte
  • Opis (do 2000 karaktera, u obliku word ili pdf fajla) i najmanje 5 fotografija izložbenih eksponata (slika, skulptura…)
  • Tehničku8 specifikaciju projekta: dimenzije materijala namenjenog izlaganju i eventualne specifičnosti postavke u galerijskom prostoru. Materijal koji autor izlaže mora biti odgovarajuće opremlјen što pre svega podrazumeva obavezno uramlјene dvodimenzionalne radove opremlјene za kačenje
  • Radnu biografiju koju obavezno prate katalozi prethodnih izložbi ukoliko ih je autor koji konkuriše imao Popunjenu prijavu obavezno dostaviti na adresu elektronske pošte: galerijakovin@gmail.com.

Prijave se primaju do 12. januara 2024, a detalje konkursa možete da vidite OVDE.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!