Smederevci u Leskovcu pružili jak otpor lideru na tabeli Prve lige

LESKOVAC/SMEDEREVO, 28 oktobar 2023 – Smederevski odbojkaši su u utakmici 4. kola prvenstva Prve ligeOT išli na teško gostovanje u  Leskovcu. Uprkos svim nedaćama koje su ih pratile pri dolasku, istrčali su na teren i pružili značajan otpor prvoplasiranom timu na tabeli: OK Dubočica – OK Smederevo Carina 3:0 (25:19, 29:27 i 30:28).

Utakmica je igrana u petak uveče, a otežavajuća okolnost za ekipu iz Smedreva bilo je to da je radni dan i da je dve trećine ekipe bukvalno sa posla krenulo na utakmicu, četiri igrača nisu čak ni uspela da odrade zagrevanje već su bukvalno iz automobila ušli u salu i kroz par minuta počeli da igraju.

To ih ipak nije poremetilo pa su od drugog seta krenuli bolje i imali smo set loptu, ali nisu uspeli da završe set u svoju korist.

I treći set su takođe izgubili na razliku, a razlog su brojne greške, posebno sa servis linije, a to ekipa Leskovca nije praštala.

Ako nekog treba posebno izdvojiti u smederevskom timu to je Đorđe Kovač, koji je i ovoga puta pružio partiju na visokom nivou.

Sledeće subote od 19 časova Smederevci igraju protiv Novog Pazara, još jedne ekipe koja napada najvišu poziciju u ligi.

U Leskovcu je igrano pred punom halom, sa publikom koja je konstantno davala vetar u leđa domaćoj ekipi. Smederevci, na žalost, kada igraju kod kuće osim prijatelja i porodica sa tribina nemaju gotovo nikakvu podršku. Zato su i ovim putem zamolili sugrađane da u što većem broju dođu na utakmicu protiv Novog Pazara i da podrže momke, a to je poruka i trenera Dušana Kalinića.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!