Sednica Skupštine opštine Smederevska Palanka ovog četvrtka

SMEDEREVSKA PALANKA, 23. oktobar 2023 – Sednica Skupštine opštine Smederevska Palanka zakazana je za četvrtak, 26. oktobar, sa početkom u 10 časova. Odbornice će na jedanaestom skupštinskom zasedanju odlučivati o predlogu izveštaja o izvršenju budžeta za period januar – jun 2023. godine, zatim predlogu programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu i unapređenje životne sredine za ovu godinu, kao i o predlogu izmena i dopuna programa uređivanja zemlјišta, izgradnje i održavanja komunalne infrastrukture sa finansijskim planom.

Na dnevnom redu sednice su i rešenja o davanju saglasnosti na izmene finansijskih planova, programa poslovanja i korišćenja subvencija za javna preduzeća i ustanove, kao i razrešenja i imenovanja članova Školskih odbora.

Odbornici će takođe razmatrati predlog Odluke o načinu, postupku i kriterijumima za uspostavlјanje prava službenosti na stvarima u javnoj svojini, predlog Odluke o finansiranju nastavnika razredne nastave u produženom boravku u OŠ „Stanoje Glavaš“ u Glibovcu za ovu školsku godinu i predlog rešenja o utvrđivanju naziva dela ulice u Smederevskoj Palanci.

Informacija i foto: zvanična internet prezentacija Opštine Smederevska Palanka smederevskapalnak.rs

 

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!