Konkurs za izlagače u Memorijalnoj galeriji „Dušan Starčević“ u sezoni 2024.

SMEDEREVSKA PALANKA, 20. oktobar 2023 – Memorijalna galerija „Dušan Starčević“ u Smederevskoj Palanci objavila je konkurs za izlaganje u sezoni 2024. Pravo učešća imaju umetnici do 40 godina starosti, a rok za dostavu elektronskih prijava je 15.11.2023. na imejl memgaldusa@gmail.com.

Prijave mogu da dostave autori, grupe autora,likovni kritičari kustosi sa predlogom autorskih koncepcija iz Srbije i inostranstva. Mogu da se prijavei samostalne i grupne izložbe, interdisciplinarni projekti, instalacije.

Prijava treba da sadrži detalјan opis programa, vizuelni materijal o izložbi – projektu (fotografije, crteži, skice, nacrti i sl), biografiju umetnika sa kontakt telefonom i imejlom, podatke o autorima ukoliko se radi o zajedničkom projektu, opis tehničkih potreba (video-projektor, ozvučenje, postamenti i sl).

Prijave razmatra Umetnički savet Memorijalne galerije „Dušan Starčević“, a rezultati konkursa će biti objavlјeni 1.12.2023. Primlјeni učesnici biće imejlom obavešteni o rezultatu konkursa.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!