Kup utakmica sa TSC-om biće ipak u sredu, ali ne 1. novembra nego iduću

SMEDEREVO, 12. oktobar 2023 – Juče su izvučeni parovi šesnaestine finala Kupa Srbije, kao termin odigravanja mečeva naznačen je 1. novembar, kada je Smederevo trebalo da dočeka ekipu TSC. Ipak, kako smo juče najavili na ovom portalu, zbog obaveza tima iz Bačke Topole u Evropi, ali i u super ligi, ovaj meč neće biti igran te srede kad i ostali, nego iduće 18. oktobra, sa početkom u 14 časova.

Istog dana, ali u kasnijem terminu, po svemu sudeći, a iz istog razloga – obaveza kluba u Evropi, igraće svoj duel i Crvena zvezda sa ekipom Trajala u Kruševcu. Početak je kasnije od onog u Smederevu zbog TV prenosa.

I mimo ovoga će kalendar takmičenja, pogotovo Super lige, pretrpeti značajne pretumbacije, pa će tako utakmice odloženog devetog kola  biti igrane 20. decembra umesto dve nedelje ranije.

Prvobitno je bilo predviđeno da se utakmice 9. kola, među kojima je i 171. večiti, derbi igraju 6. decembra u terminu osmine finala kupa, ali je, ipak, odlučeno ovako, kako je obrazloženo – „da ne dođe do velike promene u kalendaru takmičenja“.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!