Zatvorena raskrsnica kod Zelene pijace – ovo su alternativni pravci

SMEDEREVO, 7. oktobar 2023 – Jutros su, kako je i najavljeno, počeli radovi na atmosferskoj kanalizaciji na raskrsnici ulica 17. oktobra, Nosilaca Albanske spomenice i Šalinačke u Smederevu. Iz JKP Vodovod su najavili da će raskrsnica biti zatvorena za saobraćaj do nedelјe 15. oktobra, ali su isto tako rekli da se nadaju da će uspeti da posao okončaju pre tog roka, a ovo su, u međuvremenu, dok radovi traju, alternativni pravci za kretanje vozila.

S obzirom da je za saobraćaj zatvoren deo Ulice 17. oktobra, od Ulice Dine Mančića do raskrsnice, saobraćaj se preusmerava u ulice Dine Mančića i Dimitrija Davidovića, a iz dela ulice od raskrsnice do Trga Nikole Krge saobraćaj se preusmerava u Ulicu Vojvode Putnika.

Zbog zatvaranja dela Ulice Šalinačke, od Ulice Stevana Hristića do raskrsnice, saobraćaj se preusmerava u ulice Stevana Hristića i Đure Salaja.

Zatvoren je i deo Ulice Nosilaca Albanske spomenice pa se saobraćaj preusmerava u ulice Dimitrija Davidovića i Đure Daničića.

Autobusi i teretna vozila koji su saobraćali ulicom 17. oktobra se preusmeravaju na trasu ulicama 4. jula – Dositeja Obradovića – Đure Daničića – Dimitrija Davidovića i obratno.

Privremeno zauzeće kolovoza na mestu radova biće ukupne površine od 50 kvadratnih metara, a raskopana površina biće 20 kvadratnih metara, navode iz JKP Vodovod Smederevo.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!