Leteći Holanđanin potonuo u Smederevu – ispraćen u Vrbas sedmicom

SMEDEREVO, 15. septembar 2023 – U drugom kolu prvenstva Druge futsal lige Srbije večeras je viđeno još jedno odlično izdanje pulena trenera Vladana Cvetanović, koji su ostvarili ubedljiv trijumf u susretu sa gostima iz Vrbasa: Smederevo – Leteći Holanđanin 7:1 (2:0).

Od početka susreta domaći su diktirali tempo, ali se mreža Marojevića zatresla tek u 12. minutu. Sve bolji mladi reprezentativac Mihajlo Jeremić iskoristio je kiks odbrane gostiju i majstorski lob udarcem pogodio njihovu mrežu.

Imao je nešto kasnije Radović šansu da izjednači, a taj promašaj kaznio je u 16. minutu Jevtić, pošto je na proigravanje Nikolića sproveo loptu iza gol crte,

Usledio je dobar pokušaj Paunovića, a uzvratio je za goste iz Vrbasa Perović pogodivši stativu.

Početkom drugog dela golman gostiju je ukrotio tri udarca Paunovića, a onda je u 26. minutu kapitulirao, kada ga je, na ubacivanje Jevtića, matirao udarcem glavom mladi Jeremić.

Svoje trenutke dočekao je i Branislav Živanović i u roku od jednog minuta realizovao asistencije Adamovića i Paunovića.

Zaigrali su gosti tada sa golmanom u polju, pa čuvaru mreže domaćih Milošu Kneževiću nije bilo teško da od svog gola pogodi nebranjenu mrežu Vrbašana, koju je nedugo potom pogodio i Adamović.

Nešto opušteniju igru domaćih posle ubedljivog vođstva  iskoristio je Dragnić da postigne počasni pogodak za goste, ali to nije pokvarilo utisak, odlično izdanje domaćih.

U narednom kolu Smederevci gostuju u Leskovcu istoimenoj ekipi.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!