Mihajlovčani preokretom stigli do prvih bodova u ovom prvenstvu

MIHAJLOVAC, 10. septembar 2023 – Boljom igrom u nastavku utakmice četvrtog kola prvenstva Srpske lige Zapad, fudbaleri Mihajlovca su danas, sa novim trenerskim tandemom, nekadašnjim saigračima iz Obilića, Gabrijelom Radojičićem i Kuzmanom Babeuom, upisali prva tri boda u ovoj sezoni: OFK Mihajlovac – Tutin 2:1 (0:1).

Od početka utakmice domaćin je imao inicijativu i već u 7. minutu Lukić je snažnim udarcem sa ivice kaznenog prostora zamalo bio neprecizan.

Gosti su uglavnom pretili brzim kontrama, a posle slobodnog udarca sa leve strane u 15. minutu, već uhvaćenu loptu ispustio je golman Stanojević, a taj poklon je Vukčević sa lakoćom glavom pretvorio u vođstvo Tutina.

Znatno bolje izdanje domaće ekipe viđeno je u nastavku, na početku drugog dela Milenković je iz slobodnog udarca, uz odbranu gostujućeg golmana, pogodio stativu, lopta se odbila i završila u korneru.

Nedugo potom, iskusni Ivan Milosavljević, čijim je ulaskom živnula igra domaćih, posle centaršuta Milenkovića, udarcem glavom je smestio u suprotan ugao gola Tutinaca i izjednačio.

Nastavili su domaći sa ofanzivom i u 77. minutu, na povratnu loptu Arsenijevića sa bočne ivice šesnaesterca, Nemanja Stojanović Džambo je snažnim udarcem pogodio malu mrežu za vođstvo, ispostaviće se i pobedu i veliku radost Mihajlovčana.

Pobeda i bodovi Mihajlovca su utoliko značajniji jer u narednom kolu idu na noge ekipi čačanskog Borca. Čačani su vodeći na tabeli i zabeležili su sve četiri pobede u dosadašnjem toku prvenstva.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!