Mladi Radinčani, Vranovci, Smederevci i Planjani bodrili Partizan

19. avgust 2023 – Na revanš utakmici kvalifikacija za Ligu konferencija UEFA između Partizana i Sabaha među blizu 15.000 navijača našlo se i više od dve hiljade mališana iz čitave Srbije. Na toj „dečjoj tribini“ bili su i najmlađi iz Podunavskog okruga.

Nešto brojniji među njima bili su petlići Mladog Radnika iz Radinca, predvođeni trenerom  Nenadom Đorđevićem Neckom i njegovim pomoćnikom Jovicom Đorđevićem, a crno-belima su podršku pružili i dečaci iz Škole fudbala Panta iz Vranova, sa trenerom Nebojšom Pantićem, smederevskog FK Petlića, kao i deca iz Velike Plane. Kada se sve sabere, bilo je tu dece iz ukupno 39 klubova, koji su, bez obzira na navijačko opredeljenje s kojim su došli na stadion u Humskoj, svi zdušno bodrili Partizan da prođe u narednu rundu kvalifikacija. Jedno je sigurno, pošto je za većinu njih to bilo novo iskustvo, da prisustvuju jednoj evropskoj utakmicu, ovo veče će dugo pamtiti..

– Nedavno smo posetili muzej, ložu i tribine Marakane, a sada smo prihvatili poziv čelnika Partizana, da se pridružimo mališanima iz drugih sredina širom Srbije, da zajedničkim snagama pružimo podršku crno-belima kako bi izborili plasman u sledeću rundu takmičenja. Mislim da je „dečja tribina“ u potpunosti ispunila očekivanja, što su pokazali i fudbaleri koji su ih posle utakmice nagradili aplauzom – kaže trener najmlađih Radinčana Nenad Đorđević.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!