Azanjac pritvoren zbog pretnje da će baciti bombu u kladionici

VELIKA PLANA, 15. avgust 2023 – Pritvor od 30 dana određen je Ž.B. iz Azanje (1965) kome se stavlja na teret da je 9. avgusta oko 19 i 45 u kladionici u Azanji nakon što mu je od radnice uručena odluka u kojoj mu se zabranjuje ulazak u prostorije kladionica širom Republike Srbije uputio pretnju da će baciti bombu u kladionici i da će ih zatvoriti za pet dana.

U januaru mesecu je drugoj radnici iste kladionice uputio pretnju da vodi računa kada ide kući, da može svašta da joj se desi. Osumnjičeni koji je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela je prilikom saslušanja kod javnog tužioca u celosti negirao izvršenje krivičnog dela.

Pritvor mu je određen jer bi mogao ometati postupak uticajem na oštećene i svedoke, kao i iz razloga da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo.

Radi utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja tužilaštvo će u daljem toku postupka saslušati oštećene, kao i svedoke, navodi se u današnjem saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Velikoj Plani.

Foto: OJT u Velikoj Plani

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!