Splav Maksimus, sa maksimalnim učinkom, pobednik turnira u Radincu

RADINAC,  14. avgust 2023 – Posle dvonedeljnog nadmetanja, pred više od hiljadu gledalaca, sinoć je okončan Memorijal Jaza Kaci 2023 u Radincu. Učestvovalo je 16 ekipa iz bliže i dalje okoline, a za naziv najboljih borili su se sastavi Splav Maksimus, koga su činili futsaleri KMF Smederevo i Stovarište Guta i TDI, tim sastavljen od fudbalera sa velikog terena.

Rezultatska neizvesnost u finalnom meču trajala je do desetog minuta kada je iskusni Vladan Prvulović splavarima doneo prednost. Par minuta kasnije Andrija Marković, inače sa 24 gola najbolji strelac omladinaca Smedereva, izjednačio je rezultat. Pre pauze je Boško Adamović ponovo doneo prednost Maksimusu. Pobedu su u nastavku overili Marko Simeunović i ponovo Vladan Prvulović, pa je sa 4:1 u ovom i maksimalnim učinkom u prethodnim mečevima pehar pripao Splavu Maksimus.

Splav Maksimus, pobednici ovogodišnjeg turnira Jaza Kaci u Radincu

U borbi za treće mesto Parking servis je bio uspešniji od ekipe AMS sa 3:1, a dvostruki strelac za pobedničku ekipu je bio doskorašnji oklopnik Dragan Alentijev, a jedan gol dao je i golman Danijel Dobrić. Počasni pogodak za poražene postigao je Nikola Bužigan, sa 10 golova najbolji strelac turnira. Titulu najboljeg igrača poneo je iz prvoplasiranog tima Bojan Filipović, a najuspešniji golman bio je Jovan Antić, član u finalu poražene ekipe.

Završnicu ovog fudbalskog spektakla mini turnirom uveličali su i petlići Mladog radnika, Godomina, Pante iz Vranova i Borca iz Ralje, u ime organizatora medalje i pehare predao im je Nenad Đorđević, a viđen je i bogat vatromet koji je oduševio sve prisutne.

Nagrade najboljim ekipama i pojedincima uručili su Anđela Kojić, Jazina unuka, i Milan Jovanović, Kacijev unuk. Za besprekornu organizaciju FK Mladi radnik, na čelu sa predsednikom Nikolom Matejićem, sve pohvale zaslužuju Aleksandar Adamović, Zoran Dimitrijević, Raša Tomović, Vladan Veljković i Đorđe Nikolić.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!