Nemanja Obradović – iskusni centarfor novi član Smedereva

SMEDEREVO,  11. avgust 2023 – Posle dolaska na pozajmicu iz pančevačkog Železničara mladog napadača Davida Ivića (18), čelnici FK Smederevo su angažovali još jednog, ovoga puta znatno iskusnijeg špica. Za Smederevce je potpisao Nemanja Obradović (34), fudbaler sa bogatim superligaškim i međunarodnim iskustvom.

– Odranije poznajem sportskog direktora Predraga Sikimića i trenera Sašu Mićovića i njegovog pomoćnika Bojana Ostojića. Brzo smo se dogovorili da dođem u klub za koji znam da ima bogatu tradiciju. Odmah po parafiranju ugovora, danas sam odradio i prvi trening, na kome se video više igrača koje znam, među njima i nekadašnji rivali ili saigrači, poput Nikole Dimitrijevića. Po onome što sam čuo, a sada i video, Smederevo raspolaže zavidnim igračkim kadrom – iznosi prve utiske Nemanja Obradović.

Ovaj fudbaler, u čijem rezimeu je dominantna stavka postizanje golova i asistiranje, ponikao je u Radu, a pored brojnih domaćih klubova, kao što su Voždovac, Čukarički, Inđija, subotički Spartak, lučanska Mladost i Radnički sa Novog Beograda, ima i bogato internacionalno iskustvo, igrao je u sedam zemalja.

– Došao sam u grad koji voli fudbal da svojim iskustvom i znanjem pomognem ekipi da ostvari što bolje rezultate. Znam de je ovde zdrava sredina i verujem da će, pored mene u napadu, oni mlađi mnogo toga moći da nauče. Sutra nam dolazi novosadska Mladost GAT i ukoliko mi se ukaže šansa daću sve da je na najbolji način i iskoristim. Sigurno da neće biti lako, ali mi ulazimo sa pobedničkim ambicijama u svaki meč, a biće mnogo lakše, naravno, ako prvi postignemo gol. Godinama sa trenerom Brankom Ćirićem i dolazim potpuno spreman za prvoligaške izazove, pa neka moj debi, makar i na klupi, bude obeležen pobedom  – jasan je Obradović.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!