Još jedan tender za popunu mesta u Podunavskoj okružnoj fudbalskoj ligi

SMEDEREVO 4. avgust 2023 – Nakon što je FK Cerovac 2013 istupio iz takmičenja u Podunavskoj okružnoj ligi, Savez je objavio javni poziv za popunu, a najbolja ponuda je bila ona koju je poslao FK Lunjevac. Juče je održana konferencija klubova Podunavske okružne lige, kako bi se odredili parovi predstojećeg prvenstva izvučeni su takmičarski brojevi sa imenima klubova, svi izuzev jednog – broja pet. Naime, FK Mladost 1948 iz Donje Livadice je obavestio Savez da istupa iz takmičenja, pa je Savez ponovo objavio javni poziv, za najboljeg ponuđača kome će pripasti to mesto u ligi.

Otvaranje ponuda zakazano je za ponedeljak u podne u prostorijama Fudbalskog saveza Podunavskog okruga u Smederevu.

Ponuda kluba podnosi se u pisanoj formi u zatvorenoj koverti i mora da sadrži iznos novčane naknade u dinarima koju je klub spreman da plati kao najbolјi ponuđač, da bude overena pečatom kluba i potpisom zakonskog zastupnika.

Inače, da učestvuju u nadmetanju, odnosno da dostave ponude, po slovu javnog poziva, ne mogu klubovi koji su u prethodnoj takmičarskoj sezoni 2022/2023 direktno ispali ili odustali iz Podunavske okružne fudbalske lige shodno propozicijama takmičenja, a to su Proleter 1947 Vranovo, Petlić SD 2006 Smederevo i Mladi borac iz Velikog Orašja, ili su ušli iz najnižeg ranga u neposredno niži rang, kao što je slučaj s Vrbovcem.

Prvenstvo Podunavske okružne lige počinje 19, odnosno 20. avgusta, svi klubovi svoje utakmice igraće kao domaćini nedeljom izuzev SASK-a i Jasenice 2017, koje će igrati subotom.

U prvom kolu sastaju se: Borac – Osipaonica, Sloga (M) – Radnik, Pobeda – Lunjevac, SASK – Jasenica 2017, Mladi radnik – Crvena zvezda, Omladinac – Železničar Kusadak, Sloga (L) – Podunavac, a Mladost (NS) gostuje pobedniku tendera.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!