Ivan Ćorković – sedmo pojačanje Smedereva uoči starta prvoligaške sezone

SMEDEREVO, 1. avgust 2023 – Dosadašnji levi bek Kolubare, Ivan Ćorković (22) novi je član FK Smederevo 1924. Prošao je školu Partizana, branio je boje Teleoptika, Voždovca i lazarevačkog superligaša, odakle je i stigao u Smederevo. U svom fudbalskom rezimeu ima i nastupe za reprezentativne selekcije Srbije do 16, do 17 i do 19 godina.

– Čim je saznao da sam raskinuo saradnju sa Kolubarom, kontaktirao me je sportski direktor Predrag Sikimić. Danas smo postigli dogovor i sutra ću se priključiti ekipi. Verujem da ću se brzo adaptirati u novoj sredini i uklopiti u sistem igre koji forsira trener Mićović. Učiniću sve da dobijem poverenje i da zaigram na poziciji koja mi najviše odgovara – uz levu bočnu liniju. Koliko znam, ekipa je spoj mladosti i iskustva i verujem da na kraju možemo do pozicije koja vodi u plej-of – kazao je Ćorković nakon potpisivanja ugovora sa Smederevom.

Posla Nikole Vujičića (Borac 1926), Miloša Ožegovića (Novi Sad), Uroša Vesića (Trajal), Alekse Jovanovića (Grafičar), Miloša Radivojevića (Mladost GAT), Stefana Stevanovića (Inđija), inače višestrukog internacionalca i povratnika iz Slovenije, Smederevci su tako u Ivanu Ćorkoviću dobili i sedmo pojačanje pred start prvoligaškog karavana u subotu.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!