Petlići radinačkog Mladog radnika posetili stadion i muzej na Marakani

BEOGRAD/RADINAC, 27. jul 2023 – Pre dva meseca, na poziv predsednika FK Mladi Radnik 1940 Nikole Matejića, brigu o radu najmlađe selekcije Radinčana preuzeo je Nenad Đorđević Necko. Nekadašnji vezni igrač ovog kluba iz srpskoligaških dana je odmah zasukao rukave i okupio četrdesetak dečaka najmlađeg uzrasta. Vredno se radi s petlićima, ali to nije jedino što privlači radinačke mališane da se posvete fudbalu – njegovi učenici su ove nedelje posetili trofejni muzej, vip ložu i obišli teren našeg najvećeg stadiona.

– Radinac je bio i ostao jedan od najvećih rasadnika talenata na području GFS Smederevo. Ponikao sam u Mladom Radniku i nikada neću zaboraviti trenutak kada me je trener Vladimir Pavlović, sa nepunih sedamnaest godina, stavio u startnu postavu protiv beogradske Zvezdare. To mi je mnogo značilo i zbog toga sam bez pogovora prihvatio rad sa ovim mališanima – sa ponosom ističe Nenad Đorđević.

Poseta muzeju i samom stadionu, zahvaljujući rukovodstvu Crvene zvezde, sigurno će mališanima  ostati u trajnom secanju, a odlazak u prestonicu iskoristili su da posete i nekoliko istorijskih znamenitosti, kao i toranj na Avali.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!