Pregršt medalja orijentiraca Čelika na Post i Telekom kupu

DIVČIBARE/SMEDEREVO, 25. jun 2023 – U organizaciji POSK PTT Beograd, na terenima Divčibara, poslednjeg vikenda u junu  održan je 26. Post i Telekom kup. Na takmičenju je učestvovalo 117 takmičara iz 14 orijentiring klubova, među kojima i 29 članova PSK Čelik. Prvog dana takmičari Čelika zauzeli su 10 prvih, 9 drugih i 6 trećih mesta, dok je drugog dana osvojeno 8 prvih, 4 druga i pet trećih mesta.  Kako se rezultati obe trke sabiraju, za plasman u PTT kupu to su takmičari Čelika osvojili dvadeset i jedno odličja na 26. PTT kupu. Čelik je osvojio 10 zlatnih, 8 srebrnih i tri bronzane medalje.

Najuspešniji su sa po dve pobede i osvojenim zlatnim medalјama bili su Ilija Milutinović, Milica Vasilјević, Katarina Cvetković, Bilјana Grujić i Dragan Nikolić. Pored njih, zlatnom medalјom okitili suse i Lazar Milutinović, Marta Trajković, Jelena Stanković, Dragan Pavlović i Branko Grujić. Srebrne medalјe osvojili su Anka Ranković, Nataša Vasojević, Bilјana Aranđelović, Aleksandra Jovanović, Dejan Ranković, Miloš Radenković, Danijel Mitrović i Dragutin Jeremić.  Bronzane u Smederevo donose Mina Vučković, Darinka Radenković i Milan Mijailović.

Na kraju polusezone PSK Čelik je na drugom mestu lige, iza prvoplasirane Pobede. U kategorijama Čelik je na prvom mestu kod juniora  i veterana, drugoplasirani je u seniorskoj, a petoplasirani u pionirskoj konkurenciji.  Nastavak sezone je početkom septembra na terenima kod Paraćina.

Fotografije su iz arhive članova kluba.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!