Zbog radova prekidi vodosnabdevanja – Badljevica, Seone i Malo Orašje

SMEDEREVO, 12. jun 2023 – Iz JKP Vodovod Smederevo obaveštavaju korisnike da će zbog planiranog ispiranja vodovodne mreže i pranja rezervoarskog prostora u autonomnom vodovodnom sistemu Badljevica, privremeno će biti obustavlјeno vodosnabdevanje potrošača u utorak 13. juna počev od 8 časova. Isto će biti urađeno u sredu 14. juna, takođe počev od 8 sati, u rezervoarskom prostoru u autonomnom vodovodnom sistemu Seone, a potom i u četvrtak 15. juna u Malom Orašju, tako da će i tamo privremeno biti obustavljeno vodosnabdevanje potrošača.

Usled navedenih radova doći će do kratkotrajnog poremećaja u distribuciji vode za piće, koje će se manifestovati najpre zamućenjem vode, a potom i potpunim prekidom vodosnabdevanja.

Iz Vodovoda mole potrošače da ne konzumiraju vodu iz javnog sistema vodosnabdevanja dok se mlaz na slavinama potpuno ne izbistri.

Potpuna normalizacija vodosnabdevanja u oba dana očekuje se oko 20 časova.

U slučaju eventualnih problema, potrebe za produženjem roka izvođenja radova i privremene obustave vodosnabdevanja, informacija o aktivnostima i vremenu prekida distribucije vode može se dobiti od dežurne dispečerske službe JKP Vodovod Smederevo na telefon 026/4623 743.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!