Rasvetljena četiri razbojništva nad taksistima, uhapšeni osumnjičeni

SMEDEREVO, 7. jun 2023 – Policija je rasvetlila četiri razbojništva izvršena juče nad taksistima u Smederevu i uhapsila M. J. (22) i A. V. (23) iz ovog grada, pod sumnjom da su izvršili ova krivična dela, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Smederevu.

M. J. se sumnjiči da je, oko pola sata posle ponoći, u toku vožnje, nasrnuo na jednog taksistu, pokušavajući da mu otme novac iz džepova, kao i da je potom iz pregrade ispred suvozačevog sedišta uzeo 15.000 dinara i pobegao.

Policijski službenici su ga ubrzo identifikovali i uhapsili.

A. V. je, kako se sumnja, između 14 i 45 i 17 i 15, u centru grada ušao u tri taksija kojima su upravlјale dve žene i jedan muškarac, a kada su ga dovezli na traženu adresu, uz pretnju nožem im je oteo novac i pobegao.

Na ovaj način je, kako se sumnja, od troje taksista uzeo oko 13.000 dinara.

Pripadnici Policijske uprave u Smederevu su gaidentifikovali i uhapsili dva sata nakon poslednje prijave, a kod njega je pronađen nož i novac koji je, kako se sumnja, oduzeo od taksista.

M. J. i A. V. je određeno zadržavanje i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Smederevu navodi se u saopštenju Policijske uprave u Smederevu.

Foto/ilustracija: MUP Srbije

Skorašnji članci

error: Content is protected !!