Site icon podunavlje.info

Čelik i posle drugog kola prvi u Ligi Srbije u planinarskoj orijentaciji

SMEDEREVO, 4. jun 2023 –  Ove subote na terenima Kameničkog visa, u okolini Cerjanske pećine, održano je drugo kolo u Ligi Srbije u planinarskoj orijentaciji. Na takmičenju je učestvovalo osam planinarskih klubova sa 32 ekipe, a orijentirci Čelika, koji su nastupili sa sedam ekipa, u Smederevo se vraćaju sa osvojena tri prva, dva druga, jednim trećim i jednim četvrti mestom, kao najuspešniji klub i vodeći na tabeli Lige.

Iz redova smederevskog kluba, pobednici su u juniorke, seniorke i veterani. Juniorke su nastupile u sastavu Sofija Nikolić, Milica Vasilјević i Lana Ivković. Seniorksku ekipu su činile Bilјana Aranđelović, Nataša Vasojević i Jelena Stanković. Veterani su bili u standardnom sastavu Dragan Pavlović, Nebojša Milovanović i Dragutin Jeremić. Pionirke su osvojile srebrnu medalјu a u ekipi su bile: Marta Trajković, Mina Vučković i Anka Ranković. Srebrnom medalјom okitille su se i veteranke, ekipa koju su činile: Bilјana Grujić, Danijela Jeremić i Aleksandra Jovanović. Bronzanu medalјu pripala je drugoj seniorskoj ekipi u sastavu: Dragan Tasić, Saša Pavić i Milan Mijailović.

Čelik je opet bio najuspešniji, pobednik je i ovog kola, ostaje prvi na tabeli nakon održana dva kola lige za 2023. godinu, nastavivši put odbrane titule šampiona koja je već pet godina uzastopno u Smederevu..

Sledeće takmičenje u planinarskoj orijentaciji je Prvenstvo Srbije koje će se biti na terenima Homolјskih planina u reonu sela Ždrelo.

Exit mobile version