Site icon podunavlje.info

Palanačka Skupštine opštine se sastala po osmi put u ovom sazivu

SMEDEREVSKA PALANKA, 19. maj 2023 – Danas je održana osma sednica Skupštine opštine Smederevska Palanka, a naa dnevnom redu je bilo čak 39 tačaka i sve su  usvojene.

Usvojen je predlog odluke o izradi Plana detalјne regulacije Solarne elektrane „Grčac 1 i 2“, kao i odluka o izmenama i dopunama odluke o postavlјanju balon hala sportske namene na teritoriji palanačke opštine.

Odbornici su se saglasili sa predlogom odluke o mreži objekata, vaspitnih grupa, broja dece i vaspitnog osoblјa Predškolske ustanove „Čika Jova Zmaj“, a razmatrali su i izveštaje o poslovanju, radu, programima, statutima i finansijskim planovima javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač opština. Dali su saglasnosti na raspodelu dobiti JKP „Vodovod“ i JKP „Palanka 2020“, a razmatrana su i rešenja o davanju saglasnosti na korišćenje subvencija za ova dva javna preduzeća. Data je i saglasnost na cenovnik JKP „Palanka 2020“ u delu koji se odnosi na održavanje grobalјa, usluga na robnoj pijaci i cenovnik sajma starih i novih polјoprivrednih mašina i alata.

Foto: palankadanas.com printscreen

 

 

Exit mobile version