Site icon podunavlje.info

Na dva takmičenja proteklog vikenda 27 medalja za mlade atletičare

SMEDEREVO,  15. maj 21023 – Ovog vikenda su održana dva takmičenja, u Kraljevu i Čačku, na kojima su mladi atletičari AK Smederevo osvojili ukupno 27 medalja.

Prvo su u Kraljevu na otvorenom prvenstvu Centralne Srbije za starije pionire i pionirke i starije juniore i juniorke, na kome je učestvovalo više od 230 takmičara, osvojili četiri medalje, jednu zaltnu i tri 3 srebrne. Do zlata je stigao Kristijan Murina u bacanju koplja, a srebra su pripala Milici Tanasković i Vukašinu Perić, obje u trkama na 800 metara, i Andrei Milosavljević u trci na 400 metara.

Juče je u Čačku bilo treće kolo Prolećne lige Centralne Srbije, a učestvovalo je više od 240 takmičara. Atletičari AK Smederevo sa ovog takmičenja doneli su svom klubu i gradu 23 medalje – 8 zlatnih, 8 srebrnih i 7 bronzanih medalja.

U svojim kategorijama i disciplinama zlatnim medaljama su se okitili: Maša Milivojević, Natalija Pavić, Vasilije Tasić, koji je osvojio dve zlatne, Neda Radovanović, Valentina Janković, Sofija Stamenković i Milica Tanasković. Srebra u Smederevo donose Neda Radovanović, Vida Pavlović,Valentina Janković, Maša Milivojević, Staša Mrdaković, Nikola Frut, Milica Božović i Peđa Božović. Bronzanim medaljama su se okitili Tara Kostić, Lena Milojević, Staša Mrdaković. Maša Ana Mrdaković, Natalija Pavić. Nikola Dragutinović i Vida Pavlović

Exit mobile version